2310231722 

Τηλεφωνική Επικοινωνία με το Ιατρείο Orthoclinics

 

 Office Tour 

 

 

 

  Ο Ιατρός (σύντομο βιογραφικό) 

 

Πλακέτα τίτλου Ορθοδοντικού
Ο Παπαδόπουλος Νικόλαος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 2002 το Λύκειο απο το Αμερικάνικο Κολλέγιο "ΑΝΑΤΟΛΙΑ". Το ίδιο έτος μετά απο πανελλαδικές εξετάσεις εισήχθει στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης απο όπου και αποφοίτησε το 2007 ως πρώτος της Ταξης αριστεύσαντας.
Το 2009 συμμετείχε στο βραχυπρόθεσμο τμήμα ορθοδοντικής του Πανεπιστημείου της Γενεύης και μετα απο τριετή φοίτηση στο τμήμα της Ορθοδοντικής του Πανεπιστήμιου Charité Universitämedizin Berlin ολοκλήρωσε το 2014 με επιτυχία τις προβλεπόμενες εξετάσεις ειδικότητας από το κρατίδιο του Βερολίνου και απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού.
Απο τον Ιούλιο του 2014 συνεργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα της Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου Charité Universitätsmedizin Berlin πραγματοποιώντας και σε συνδιασμό με την κλινική του Τμήματος της Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Charité Universitätsmedizin Berlin ( Klinik für Nuklearmedizin Universitätsmedizin Berlin) σειρά ευρευνών με σκοπό την ανάλυση μεθόδων επιτάχυνσης της ορθοδοντικής μετακίνησης.

 Υπηρεσίες 

 

Παιδιά

Έφηβοι

Ενήλικες


Στείλτε μας τις Ερωτήσεις σας

 

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημά σας.
Αν επιθυμείτε, συμβουλευτείτε και τη σελίδα: Συχνές Ερωτήσεις

 Leave this empty: